Пельмені Сань Пі

Кажуть, саме Марко Поло, відправившись на схід🎎, опинився в Китаї, звідки і привіз до Європи в XIV столітті “пельмені” – круглі, овальні або плескаті грудочки з тіста з начинкою всередині🥟. Марко Поло привіз рецепти цих страв, їх опис і способи приготування. Європейські кухарі 👨‍🍳👩‍🍳швидко навчилися готувати за китайською технологією, але, безумовно, додали і щось свого, так і з’явилися “равіолі” і можливо навіть наші вареники.😂😁😂😂🤣 “Вонтони”, “баоцзи”, “цзяо-цзи”, “дім сами” – варіантів китайських “пельменів” не перелічити. У нашому ресторані ми подаємо саме “цзяо-цзи”. Ця страва обов’язково прикрашає кожен святковий стіл під час Китайського нового року🎊🎉🎇🎆. Хоча “цзяо-цзи” вважаються частиною саме китайської кухні, вони користуються популярністю і в інших частинах Азії та західних країнах де ними насолоджуються впродовж цілого року. Завітайте до нас та скуштуйте!!! До смачної зустрічі😘⛩️
Пельмені